Klar mand

KLAR MAND

OKTOBER 2022

KURSUSBESKRIVELSE


Der er et potentiale i det mandlige for at være klar. Både i form af fysisk parathed og af mental klarhed. Kraft, målrettethed og evnen til at gennemskue og skære igennem. Et potentiale, som er til stor gavn for den, der vil være kreativ med livet, skabe sin egen vej igennem det, frem for blot at hænge på.

Det er en klarhed, der let kan være sløret af tankernes mylder af for og imod eller hæmmet af, at man ikke vil være ’for meget’, gerne vil passe ind og eksempelvis ikke krænke nogen. Men der behøver ikke at være en modsætning mellem at være klar og kraftfuld og at finde sig til rette med andre; tværtimod.

LIDT MERE OM BAGGRUND OG INDHOLD


I den mandlige krop med dens y-kromosom, dens særlige hormonsystem og den historik, der måske ligger i generne, er der kim til en særlig måde at fungere på, nogle vilkår, som er mandens. De vilkår spiller ikke altid så nemt sammen med, hvad man bliver opdraget til og derigennem med det samfund, man er del af - men de er ikke desto mindre en stor ressource at komme i kontakt med. De kan være vejen mod større autencitet, en klarere følelse af af leve det liv, som er dit.


På kurset vil vi udforske det mandlige igennem kroppen, følelseslivet og det mentale med fokus på de resurser af klarhed og kraft, der er at hente der.


Vi veksler mellem meditative øvelser, bevægelse, oplæg og udveksling og giver plads til, hvad der dukker op undervejs.

OG DET PRAKTISKE


Sted:

Favn, Jægergaardsgade 14, 2. sal, Aarhus C.


Tid:

29. og 30. oktober, 9:30-17:00 begge dage.


Underviser: Torben Guldberg.


Pris: 1800,-

I prisen er inkluderet the og snacks til pauserne, men ikke frokost.


Tilmeldingsfrist: 30.september.

Herefter er tilmeldingen bindende.