Kontakt & tilmelding

KONTAKT og TILMELDING


Vi besvarer som regel henvendelser inden for et døgn på hverdage.Skovdalen 10, 8766 Nørre Snede
+45 21 64 35 33


 
 
 
 
 

REGLER og VILKÅR


REGLER FOR TILMELDING


Ved tilmelding til et kursus er der 14 dages fortrydelsesret, fra man har modtaget bekræftelse på, at man er optaget på kurset. Herefter er tilmeldingen bindende.

   Det betyder, at man ved afmelding fra kurset efter fortrydelsesrettens udløb - og frem til tre uger før kursets første dag - betaler et gebyr på 500 kr. Ved afmelding senere end tre uger før kursets start hæfter man for hele kursusbeløbet.

   Undtaget er dog de tilfælde, hvor der er deltagere på venteliste til kurset, som kan træde til og overtage ens plads; da hæfter man kun for gebyret.

   Endvidere kan der være særligt presserende omstændigheder omkring ens afmelding, og da kan man søge om at få kursusafgiften tilbagebetalt. (Ansøgningen bliver vurderet af en uvildig).


BETALING


Betaling for kurset forfalder tre uger inden kursets første dag. Har man meldt sig til senere end det, forfalder betalingen en uge efter modtaget bekræftelse.

På længere forløb kan man lade betalingen ske i to rater: Den første halvdel tre uger inden kursets første dag, den anden en måned senere (kort efter kursets begyndelse).


Der gives som hovedregel ikke rabat, hvis der er enkelte af dagene på et længere forløb, hvor man er forhindret i at deltage.