Kurser

KURSER OG AKTIVITETER  forår 2024

SAFT OG KRAFT OG KÆRLIGHED

WEEKENDKURSUS MED BASIS I VÆKSTCENTERTANTRA


På kurset vil vi udforske nogle af de basale instinkter, der er på spil imellem mennesker. Både der hvor det kan mærkes: når seksualiteten bruser, eller emotionerne løber af med én. Og der, hvor det er mere skjult: i hverdagens helt almindelige små gnidninger og tændingspunkter. Der er et potentiale dér, saft og kraft, som kan live op og give næring til både seksualiteten, kærligheden og samhørigheden.


Se mere om forløbet her.


TID OG STED:

Drivkraft, Bredgade 33 A, København K.

20. og 21. april 2024


PRIS OG TILMELDING:

1800,- per deltager

Tilmelding via kontaktformularen her.

NÆRVÆRSMEDITATION

ONLINEFORLØB


Dette online-forløb rummer et fem-trins program i nærværsmeditation. Du kan følge det på egen hånd og i dit eget tempo. Du får et login og har adgang til hele forløbet via en onlineportal i to måneder. Og du kan supplere det med personlig sparring med underviseren (onlinesessions efter aftale).


Du kan også vælge at følge et hold, hvor forløbet er udvidet med to webinarer og Q&A-runder, og to omgange personlig sparring er inkluderet.


Se mere om forløbet her.


TID OG STED:

Du kan nårsomhelst starte et forløb på egen hånd. Hold bliver oprettet, når der er interesserede nok (du kan melde din interesse via kontaktformularen).


PRIS OG TILMELDING:

To måneders fri afbenyttelse:  450,-

Forløb med personlig sparring: 1500,-

Tilmelding via kontaktformularen her.

ONLINE

LYDBOGSSTREAMING


Vi har taget fat på at tilbyde online-streaming af dele af Torbens forfatterskab. I første omgang lang-novellen 'Et vidne om kærlighed'

Læs mere her